Firmant worden

Kunstenaars uit Gouda en omgeving, van welke kunstdiscipline ook, kunnen firmant worden voor € 50 per jaar. Zij genieten dan alle voordelen van het firmant zijn: digitale informatie, deelname aan exposities, optredens en lezingen, contact met medekunstenaars, korting op toegangsprijzen, een persoonlijk profiel op de website, etc. Aan de hand van je werk beoordeelt een commissie van kunstenaars of je als firmant wordt toegelaten. Lees daarom eerst het document Ballotagebeleid op de pagina Downloads. De aanvraag dien je in met dit formulier.

 

Het firmant zijn staat op naam. Familieleden – niet kunstenaars zijnde - kunnen vriend worden van de Firma Van Drie, eveneens voor € 50 per jaar. De Firma Van Drie heeft geen gezinsregeling.

 

Vormt de hoogte van de jaarlijkse financiële bijdrage een bezwaar, informeer dan bij coördinator Laura Pastoor naar alternatieve mogelijkheden.

Firmantenpas

Firmanten en Vrienden van de Firma Van Drie die hun jaarlijkse bijdrage hebben betaald, ontvangen per post de firmantenpas. De pas heeft een geldigheidsduur van één jaar. De looptijd is van 1 juli tot 30 juni.

 

Alle voordelen van de firmantenpas op een rij:

 

• Korting op de prijs van activiteiten van de Firma Van Drie, zoals het modeltekenen.

 

• Op vertoon van de pas gratis toegang tot Museum Gouda.

 

• 10% korting op een cursus lastechniek bij SBB Gouda, het centrum voor keramiek- en lasopleidingen.

 

• Op vertoon van de pas dezelfde korting als de leden van de Openbare Bibliotheek Gouda bij lezingen en verwante activiteiten. Deze korting bedraagt 15%.

 

• Firmanten en vrienden van de Firma Van Drie die zich met hun firmanten- of vriendenpas aanmelden als nieuw lid van de Openbare Bibliotheek Gouda ontvangen een eenmalige korting van € 5,00 op het basislidmaatschap. Dit is eenmalig en voor één jaar.

 

• Firmanten en vrienden van de Firma Van Drie die al lid zijn van de Openbare Bibliotheek Gouda en een basisabonnement hebben, mogen die status op vertoon van de firmanten- of vriendenpas voor één jaar laten opwaarderen tot een VIP-abonnement. Dit geldt alleen voor basisabonnementen die voor 1 juli 2011 zijn aangegaan.

 

 

© Firma van Drie 2011-2020 | webdesign: AzimDezign + double-R webdevelopment
twitter facebook rss feed