Vriend worden

Iedereen die van kunst en cultuur houdt, kan voor € 50 per jaar vriend worden van de Firma Van Drie. Vrienden van de stichting steunen met hun bijdrage de cultuur in eigen regio. Vrienden krijgen digitaal informatie toegestuurd over alle activiteiten, wekelijks kunnen zij kunstenaars en andere kunstliefhebbers ontmoeten en ze genieten korting op de toegangsprijzen. Ook vriend worden? Meld je aan met dit formulier.

Vriendenpas

Vrienden van de Firma Van Drie die hun jaarlijkse bijdrage hebben betaald, ontvangen per post de vriendenpas. Deze pas heeft een geldigheidsduur van één jaar. De looptijd is van 1 juli tot 30 juni.

 

Alle voordelen van de vriendenpas op een rij:

 

• Korting op de prijs van activiteiten van de Firma Van Drie, zoals het modeltekenen.

 

• Op vertoon van de pas gratis toegang tot Museum Gouda.

 

• Op vertoon van de pas dezelfde korting als de leden van de Openbare Bibliotheek Gouda bij lezingen en verwante activiteiten. Deze korting bedraagt 15%.

 

• Firmanten en vrienden van de Firma Van Drie die zich met hun firmanten- of vriendenpas aanmelden als nieuw lid van de Openbare Bibliotheek Gouda ontvangen een eenmalige korting van € 5,00 op het basislidmaatschap. Dit is eenmalig en voor één jaar.

 

• Firmanten en vrienden van de Firma Van Drie die al lid zijn van de Openbare Bibliotheek Gouda en een basisabonnement hebben, mogen die status op vertoon van de firmanten- of vriendenpas voor één jaar laten opwaarderen tot een VIP-abonnement. Dit geldt alleen voor basisabonnementen die voor 1 juli 2011 zijn aangegaan.

 

• Op vertoon van de pas krijgt u € 2,50 korting op de vegetarische driegangenmaaltijd van €12,50 die elke eerste vrijdag van de maand wordt opgediend in de Gasthuiskeuken van de Firma.

© Firma van Drie 2011-2020 | webdesign: AzimDezign + double-R webdevelopment
twitter facebook rss feed