Afscheid Trude

blad-trude.jpg6 september 2013, de avond waarop de Firma Van Drie afscheid nam van Trude Linde als algemeen coördinator, trok meer belangstelling dan pand Roodbol aankon. Er waren zo'n 160 personen. Gelukkig was het een zwoele nazomeravond en bleek het ook buiten het pand goed toeven. Op de website een kleine foto-impressie. Trude dankt allen voor dit warme afscheid:

"Best bestuur, vrijwilligers, firmanten, vrienden en relaties, wat een prachtig afscheid hebben jullie mij gegeven, was overdonderd door de warmte, liefde en betrokkenheid.

 

Ik heb mooie cadeaus gekregen en jullie hebben mogelijk gemaakt dat ik op vakantie kan gaan! Via deze weg wil ik jullie hartelijk bedanken, ook dank voor het organiseren van mijn afscheidsfeest met geweldige optredens. Het Trude-blad vind ik geniaal! Ik blijf vriend van de Firma en als bezoeker zichtbaar. Trude."

 

Het programma van de avond bestond uit een HKT-filmcompilatie van beelden waarop Trude te zien is. Wethouder Daphne Bergman decoreerde alle aanwezigen behalve Trude omdat zij geen lintje wenst. Voorzitter Wijnand Scholtens overhandigde Trude het eerste exemplaar van het magazine 'Trude en de Firma Van Drie', een eenmalig tijdschrift dat later op de avond voor de andere aanwezigen beschikbaar was. Kees Hendriks reikte het door hem in opdracht van de Firma gemaakte sieraad uit (een zilveren lindeblad). De tentoonstellingscommissie kwam met een taart. Er waren voordrachten van Frida Winklaar Domacassé, van Gerard de Kleijn en van Arjenne Vossepoel en Dea Epema. En er klonk veel muziek: duo Ineke Prins en Jan van Lokhorst, duo Jonne en Jan Mostert, de creatieve vijfmansformatie Paris-Nice, de zanger met accordeon Jan Graafland, het groot workshoporkest van Ferdi Schukking en uiteindelijk de disco van de Firma van Beats.

© Firma van Drie 2011-2020 | webdesign: AzimDezign + double-R webdevelopment
facebook rss feed