Algemeen nieuws

Modeltekenen

Vanaf 22 januari is er ook modeltekenen op maandag overdag.

 

Maandagen/ tijd: 10.00 t/m 12.30 uur
10 en 17 februari
9 en 30 maart
6 en 27 april
11 en 25 mei


Bij de modeltekenaars is er behoefte om eens overdag model te tekenen, en dan lange standen. Op maandag 20 januari jl. heeft dit voor de eerste keer plaatsgevonden. Deelnemers waren zeer enthousiast. Het is voor herhaling vatbaar en gekeken wordt hoe dit verder ingepland kan worden. Voor vragen kun je terecht bij Tineke Prins (tinekeprins@gmail.com).

 

Weeshuiscomplex Gouda
In opdracht van projectontwikkelaar White House Development realiseert aannemer J.P. van Eesteren het renoveren en verbouwen van het voormalig Weeshuiscomplex tot een restaurant en hotel. Door middel van een nieuwsbrief worden wij op de hoogte gebracht van de activiteiten. Deze nieuwsbrief ligt achter de balie bij de FVD en is voor iedereen inzichtelijk.

 

Aanvullende expositieruimte Agnietenkapel
De Agnietenkapel staat reelmatig leeg. Dat is zonde. De Firma Van Drie wil met de Gemeente Gouda een afspraak maken op jaarbasis met korting zodat kunstenaars hier kunnen exposeren. Voor bijvoorbeeld 1, 2 of 3 weken (met eigen aanwezigheid). Alle firmanten hebben hier een mail over ontvangen en kunnen via coordinator@firmavandrie.nl aangeven of zij zich hier voor willen aanmelden.

 

Open Atelier Gouda 2020
Op zaterdag 18 en zondag 19 april 2020 is er weer Open Atelier. In het pand van de Firma Van Drie is op dat moment een geplande expositie.
Firmanten die geen eigen atelier hebben kunnen gebruik maken van de Jeruzalemkapel/achterruimte, de Agnietenkapel en het terrein GoudAsfalt. Firmanten zijn reeds per mail geïnformeerd en kunnen zich opgeven voor één van de expositiemogelijkheden.

 

Koningsdag – Kunstmarkt op maandag 27 april 2020
Cultuurhuis Garenspinnerij organiseert weer een cultureel festival. Op die dag wordt door hen ook een Kunstmarkt georganiseerd aan de Turfsingel, tegenover het gebouw van de Garenspinnerij.
De Garenspinnerij heeft de firmanten van de Firma Van Drie uitgenodigd om hieraan deel te nemen.
Firmanten zijn per mail geïnformeerd en kunnen zich direct bij de Garenspinnerij aanmelden.

 

75 jaar vrijheid
Op 5 mei a.s. is er een Vrijheidsfestival in de De Sint-Janskerk. De Goudse Raad van Kerken, die het festival organiseert, vraagt of de kunstenaars van de Firma er iets voor voelen om hun werk te presenteren wat eventueel ook in aanmerking kan komen om verkocht te worden.
Lees verder...

 

© Firma van Drie 2011-2020 | webdesign: AzimDezign + double-R webdevelopment
facebook rss feed