Co├Ârdinator Arjenne

arjenne-klein.jpgSinds 1 september treffen jullie mij als nieuwe algemeen coördinator van de Firma Van Drie. Graag stel ik mij hierbij aan diegenen voor, die mij nog niet zo kennen, zodat ook jullie een idee hebben van “dat nieuwe gezicht”.

Al sinds begin jaren negentig vertoef ik binnen de Goudse kunsten, vroeger in het bestuur van Kunstcentrum Burgvliet en Stichting Raamtheater, heden als vrijwilliger en firmant bij de Firma. Vanuit die geschiedenis ben ik bekend met de ontwikkelingen op kunstzinnig en bestuurlijk gebied, die de afgelopen jaren binnen onze stad hebben plaatsgevonden en liggen die mij na aan het hart. 

 

Ik verheug mij er dan ook op hier (weer) inhoudelijk en uitvoerend mijn steentje aan te kunnen bijdragen!  Firmanten, vrienden en relaties kunnen bij mij met hun vragen terecht over alle zaken en indien nodig verwijs ik je naar de desbetreffende persoon binnen de Firma door.

 

Het kantoor van de Firma is voortaan op woensdagen tussen 11.00-15.00 uur bezet. Je zult mij daar in ieder geval die dag en regelmatig op andere dagen treffen. Het is vanzelfsprekend altijd mogelijk, op andere dagen een afspraak te maken.

 

Arjenne Vossepoel.

© Firma van Drie 2011-2020 | webdesign: AzimDezign + double-R webdevelopment
facebook rss feed