Cultuur in de Jeruzalemkapel

Onder de noemer 'Cultuur in de Kapel' begint aanstaande zondag 21 februari een reeks concerten en exposities in de Jeruzalemkapel, Jeruzalemstraat 11. Ze gaan uit van de 'Groep van zes', firmanten die daar op persoonlijke uitnodiging van Museum Gouda tot de zomer een atelier hebben. De reeks begint zondag met het muzikale vertelprogramma 'Grote Verhalen'  van Helen Botman en Peter van Vleuten. Aanvang 16.00 uur, kaarten à 15 euro te bestellen via www.groteverhalen.info/agenda.

 

Zangeres Helen Botman en singer-songwriter Peter van Vleuten zwierven maandenlang door de VS, op zoek naar inspiratie. Ze keerden terug met een rijkdom aan ervaringen en verrassende, mooie songs. Die komen samen in 'Grote Verhalen': een muzikaal reisverslag over weidse landschappen, bijzondere ontmoetingen en unieke mensen op hun pad. Ontroerende, geestige en spannende belevenissen, omlijst door twee zangstemmen die prachtig bij elkaar kleuren.

 

De Groep van zes bestaat uit de Goudse kunstenaars Suzan Schuttelaar, Henri Boere, Paul Daelmans, Ruben van Veen, Jaap van den Berg en Mieke de Haan. Zij houden tot en met 30 juni atelier in de Jeruzalemkapel. Hun ateliers zijn geopend voor bezoek van donderdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur. groepvanzes.blogspot.nl

© Firma van Drie 2011-2019 | webdesign: AzimDezign + double-R webdevelopment
facebook rss feed