Exposeren in 2014

De tentoonstellingscommissie gaat het programma voor 2014 invullen. Dat gebeurt niet in één keer. In de loop van het jaar wordt het programma 'voortschrijdend' ingevuld. Om tot een programmering te komen waarbij de leden van de Firma voldoende tot hun recht komen willen we graag weten wie volgend jaar in pand Roodbol wil exposeren.

 

De voorwaarden zijn bekend: exposeren is gratis, je exposeert maximaal drie weken en je verzorgt drie vrijdagavonden de invulling van het programma. Dat kan van alles zijn: opening van de expositie, toelichting op je werk, muziek, film, een activiteit etc.

 

Als je je opgeeft betekent dat niet automatisch dat je in 2014 exposeert. We kijken naar de afwisseling van exposities, hoeveel firmanten zich hebben aangemeld, wie past bij wie of wordt het een solo-tentoonstelling. Graag zien we ook spannende combinaties, bijvoorbeeld van een oudere firmant samen met een academieverlater. Enkele leden hebben zich al opgegeven.

 

De Firma Van Drie streeft in zijn tentoonstellingsbeleid naar een jaarlijkse verhouding van 60 tot 70 procent eigen firmanten en 30 tot 40 procent hoogwaardig werk van exposanten van buiten.

 

Je krijgt uiteraard bericht wanneer je kunt exposeren maar ook wanneer je in 2014 niet kunt exposeren, maar later. We horen graag of je belangstelling hebt. Stuur je bericht naar administratie@firmavandrie.nl.

 

De tentoonstellingscommissie:

LiesTredgett, Marianne Lint, Ank van der Wal,

Roboodt en Matthé van Oostrom.

© Firma van Drie 2011-2019 | webdesign: AzimDezign + double-R webdevelopment
facebook rss feed