Expositie Modeltekenen bij start nieuwe seizoen

Twee keer per maand organiseert Firma Van Drie op de woensdagavond een bijeenkomst modeltekenen. Er wordt gewerkt naar naaktmodel. Met een groepje van ongeveer acht personen wordt in het pand van de Firma intensief geoefend om de vaardigheid van het modeltekenen te vergroten. Er wordt zelfstandig gewerkt, het is geen cursus. De directe studies en werken van de tekenaars die het afgelopen seizoen hebben meegedaan met de modeltekenavonden, worden getoond in een expositie van 23 t/m 27 augustus.

 

Locatie: Firma Van Drie, Achter de Kerk 13, openingstijden: 12.00 – 17.00 uur. De tentoonstelling wordt geopend op vrijdagavond 25 augustus, 20.30 uur onder genot van een drankje en met een korte dans van Fernando Oliveira op muziek van Bach. Vanaf 21.00 uur kan er ook getekend worden. Ester Veling en Fernando Oliveira staan model en zullen deels bewegen op muziek. Deelname is gratis, zelf materiaal meenemen.

 

Wie het leuk vind om ook mee te doen met modeltekenen: een nieuwe serie avonden start 27 september. Je kunt per keer of met korting 6 of 12 avonden meedoen. De exacte data worden nog bekend gemaakt. Voor meer informatie kijk op http://www.firmavandrie.nl/projecten/ en opgeven kan bij Tineke Prins tinekeprins@gmail.com.

© Firma van Drie 2011-2018 | webdesign: AzimDezign + double-R webdevelopment
facebook rss feed