Het Oude Stadhuys – Expositie Marc Vercouteren

In de nieuwsbrief van 16 juli 2019 stond er een artikel over exposeren in het Oude Stadhuys van Gouda. Firmanten konden zich opgeven bij Laura Pastoor.

Een aantal firmanten heeft zich aangemeld.

 

De beheerder van het Oude Stadhuys heeft de aanmeldingen en foto's van de werken ontvangen en heeft Marc Vercouteren uitgenodigd om t/m 2 februari 2020 te exposeren op de verdieping van het Oude Stadhuys. Zie ook rubriek Firmanten in het nieuws.

 

Het pand fungeert momenteel als monumentale evenementenlocatie. Het is mogelijk om op de 1e etage in twee kamers en de gang te exposeren. Het werk kan met behulp van de reeds aanwezige spijkers/haken aan de muur gehangen worden. In verband met de vele bezoekers is ruimtelijk werk niet mogelijk. De kamers zijn klassiek ingericht en de bedoeling is dat het werk passend is in de omgeving. Er zijn geen kosten aan verbonden. Ook is het mogelijk om een opening te organiseren.

 

Vanaf 3 februari 2020 is de ruimte weer beschikbaar voor een nieuwe expositie.

Heb je belangstelling? Neem dan contact op met Laura Pastoor en stuur foto's mee van je werk dat je wil exposeren – coordinator@firmavandrie.nl

 

 

© Firma van Drie 2011-2020 | webdesign: AzimDezign + double-R webdevelopment
facebook rss feed