Kunstproject 'Uit-Zicht'

 

Uit-Zicht is een project van de kunststichting Firma Van Drie. Het project vindt plaats van januari tot en met maart 2018.

 

Tijdens deze periode is de Jeruzalemkapel geopend voor publiek op donderdag tot en met zondag van 12 tot 17 uur. De toegang is gratis.Doel van het kunstproject Uit-Zicht is door middel van kunst aandacht vragen voor de positie van ouderen. De deelnemende kunstenaars zijn Jan Mostert, Mirjam Lampe, Marie Lexmond, Harry Stangenberger, Petra Werlich  en Sylvia Leeflang.

 

Kunstenaars reageren autonoom, met elkaar en samen met ouderen op maatschappelijke vraagstukken in de vorm van een kunstwerk. Dit kan door het uitwisselen van persoonlijke ervaringen over de maatschappelijke positie van ouderen, of door discussie over onderwerpen als de laatste levensfase of ouderenzorg. Ouderen nemen aan dit project actief deel omdat een belangrijk onderdeel van het project wordt gevormd door het stimuleren van de interactie met ouderen. De Firma Van Drie wil dit doel ondersteunen door kunstenaars een inspirerende omgeving te bieden waar zij met nieuw werk de verbinding kunnen leggen met actuele sociaal-maatschappelijke problematiek.

 

© Firma van Drie 2011-2018 | webdesign: AzimDezign + double-R webdevelopment
facebook rss feed