Paasexpositie in april 2020 in de kerk in Gorssel

Beste Kunstenaar,

 

Voor het Paasweekend van 2020, 11, 12 en 13 april heb ik de kerk met bijgebouwen van de Protestantse Gemeente in Gorssel gehuurd om een tentoonstelling in te richten waarvoor ik je van harte uitnodig. Het afgelopen jaar werd ik verrast door je werk, vandaar deze mail.

 

Het is mijn opzet om verschillend werk te tonen, glas, schilderijen, tekeningen, prenten, sculpturen enz. van ongeveer tien kunstenaars, onder het motto: “STERK WERK IN DE KERK”.  

 

De kerk in Gorssel is een prachtig gerestaureerde ruimte met een mooie lichtinval. De ramen zijn van helder glas, de muren zijn wit, de tegelvloer (vrij van banken of stoelen) is antracietkleurig en het plafond warm van kleur. Dit alles maakt dat de kerk een sfeervolle locatie is. Het gebouw kan goed worden afgesloten. Kostbare objecten kunnen ’s nachts extra veilig weggezet worden.

 

Het adres van de kerk is Hoofdstraat 27 7213 CN in Gorssel en is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De bus stopt bij de kerk. Voor de auto is er voldoende parkeerruimte rondom de kerk. Het aantrekkelijke van deze locatie is dat het slechts 150 meter verwijderd is van Museum MORE.

 

Als je interesse hebt om deel te nemen wil je dan vóór 20 januari  2020 reageren. De eerste tien aanmeldingen kunnen rekenen op  deelname, wanneer het aanbod gevarieerd is. De kosten bedragen  € 100,--  per kunstenaar voor het hele paasweekend. Hiervan betalen we de huur van de kerk, de flyers en andere bekendmakingen. Uiteraard krijg je zelf ook flyers toegestuurd.

 

De expositie is sinds 2018 bekend onder de naam “Sterk Werk In De Kerk” en de openingstijden zijn van 11.00 tot 17.00 uur, met uitzondering van zondag 12 april, dan exposeren wij van 12.00 tot 17.00 uur.

 

Het zou fijn zijn wanneer je snel reageert. Kort na 20 januari volgt er nader bericht.

 

Vriendelijke groet,

Agnes Oolthuis

Gorssel

Tel: 0575 492 607

www.oolthuisweelink.wix.com/agnes-oolthuis

 

© Firma van Drie 2011-2020 | webdesign: AzimDezign + double-R webdevelopment
facebook rss feed