Van de nieuwe voorzitter

Mijn naam is Laura Pastoor. Gehuwd en moeder van 3 kinderen die al lang zijn uitgevlogen.

 

Mijn achtergrond ligt op het gebied van kwaliteit en veiligheid waarbij het opzetten, organiseren en plannen een dominante rol spelen.

 

Toen ik begin 2017 als vrijwilliger bij Kunstcentrum Firma Van Drie kwam kon ik niet vermoeden dat ik ooit voorzitter zou worden. Zag in die tijd de oproep voor surveillanten en een coördinator. Daar ik geen kunst achtergrond heb en de Firma niet kende heb ik mij aangemeld als surveillant. Dat leek mij een mooie manier om met de Firma kennis te maken, wat meer van kunst te weten te komen en te ervaren wat voor een soort organisatie de Firma is. Ik voelde mij thuis en al snel wilde ik meer voor de Firma Van Drie betekenen. En zo is het gebeurd dat ik mij vrij snel kandidaat heb gesteld als coordinator en als zodanig ben aangesteld. Mijn streven was het verbeteren van de interne communicatie en afstemming tussen bestuur, tentoonstellingscommissie en andere commissies. Dat viel soms niet mee maar ik durf te zeggen dat wij met elkaar de interne organisatie op een hoger plan hebben gebracht.

 

Ondertussen dacht ik na over de onderlinge verbondenheid binnen de Firma en over de toekomst.  Waar staan we, wat willen we, wat staat ons te wachten, hoe kunnen we ons in deze snel veranderende maatschappij handhaven,  en wat hebben we daarvoor nodig. Kortom hoe blijven we “toekomstproof” en blijven we overeind. Daar wil ik mij hard voor maken. Ik heb er ontzettend veel zin in en zal er alles aan doen om mijn benoeming als voorzitter waar te maken. 

 

© Firma van Drie 2011-2020 | webdesign: AzimDezign + double-R webdevelopment
facebook rss feed