Projecten

Behalve tentoonstellingen en podiumactiviteiten in de expositieruimte van de Firma Van Drie,  Achter de Kerk 13, verzorgt de Firma Van Drie uiteenlopende projecten. Dit kunnen tijdelijke tentoonstellingen of optredens zijn op andere locaties, educatieve projecten op scholen of in buurthuizen, of initiatieven op ander gebied.

 

Op het ogenblik zijn er de volgende projecten.

Modeltekenen

modeltekenen200x200.jpgTwee keer per maand organiseert de Firma op de woensdagavond een bijeenkomst modeltekenen. Er wordt gewerkt naar naaktmodel. Het is geen cursus. Met een groepje van ongeveer acht personen wordt in het pand Achter de Kerk intensief geoefend om de vaardigheid van het modeltekenen te vergroten.

 

Deze avonden in de maanden oktober t/m mei, beginnen om 20.00 uur en eindigen rond 22.30 uur. De kosten voor firmanten en vrienden van de Firma Van Drie zijn 9 euro. Voor niet-firmanten of -vrienden 10 euro. Koffie en thee zijn gratis. Je zorgt zelf voor tekenmaterialen en eventueel een ezel.

 

Er bestaan kortingkaarten bij vooruitbetalen voor zes of twaalf avonden. Voor zes avonden betaalt een firmant of vriend 50 euro, voor twaalf avonden 90 euro. Voor niet-firmanten en niet-vrienden zijn de bedragen respectievelijk 55 en 105 euro. Je kunt vriend van de Firma worden via de pagina Vriend worden.

 

Geïnteresseerd? Neem contact op met Tineke Prins.

 

 

Woensdag avonden. 20.00 t/m 22.30 uur.

8 en 22 januari
5 en 19 februari
4 en 18 maart
8 en 22 april
6 en 20 meiAanmelden:
tinekeprins@gmail.com

 

 

 
© Firma van Drie 2011-2020 | webdesign: AzimDezign + double-R webdevelopment
twitter facebook rss feed