Projecten

Behalve tentoonstellingen en podiumactiviteiten in de expositieruimte van Kunstcentrum  Firma Van Drie,  Achter de Kerk 13, verzorgt het Kunstcentrum Firma Van Drie uiteenlopende projecten. Dit kunnen tijdelijke tentoonstellingen of optredens zijn op andere locaties, educatieve projecten op scholen of in buurthuizen, of initiatieven op ander gebied.

 

Op het ogenblik zijn er de volgende projecten.

 

Modeltekenen

modeltekenen.jpg

Vier keer per maand organiseert Kunstcentrum Firma Van Drie, van oktober t/m mei, op maandagochtend en woensdagavond bijeenkomsten modeltekenen. Er wordt gewerkt naar naaktmodel. Het is geen cursus. Met een groepje wordt in het pand Achter de Kerk intensief geoefend om de vaardigheid van het modeltekenen te vergroten.

 

De maandagochtenden zijn van 10.00 uur tot 12.30 uur. De woensdagavonden van 20.00 uur tot 22.30 uur. De kosten voor firmanten en vrienden van Kunstcentrum Firma Van Drie zijn € 9,00. Voor niet-firmanten of -vrienden € 10,00. Koffie en thee zijn gratis. Je zorgt zelf voor tekenmaterialen en eventueel een ezel.

 

Er bestaan kortingskaarten bij vooruitbetaling voor zes of twaalf avonden. Voor zes avonden betaalt een firmant of vriend € 50,00, voor twaalf avonden € 90,00. Voor niet-firmanten en niet-vrienden zijn de bedragen respectievelijk € 55,00 en € 105,00 euro. Je kunt vriend van de Firma worden via onze website, pagina Vriend worden.

 

In verband met de aangescherpte coronamaatregelen zijn er voorlopig geen sessies.

 

 

Geïnteresseerd? Neem contact op met Tineke Prins - tinekeprins@gmail.com 

 

 

 

 

  

 
© Firma van Drie 2011-2021 | webdesign: AzimDezign + double-R webdevelopment
twitter facebook rss feed