Hét podium voor kunst uit Gouda en omgeving.

Indien deze nieuwsbrief niet goed leesbaar is, bekijk hem dan online.

 

23 april 2014

Openingstijden

Kunststichting Firma Van Drie

Achter de kerk 13

2801 JX Gouda

Dinsdag t/m zondag

van 12.00 tot 17.00 uur

Toegang gratis

 

Meer info? Mail naar

secretaris@firmavandrie.nl

 

Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Laat het ons weten

op secretaris@firmavandrie.nl.

 

Huidige Expositie

In kleur: Serlé, Fafiani en Stamps

22 april t/m 11 mei  

Tentoonstelling van de firmanten Saskia Serlé (schilderijen), Cor Fafiani en Paul Stamps (beelden). Serlé schildert abstracte landschappen in felle kleuren. Fafiani creëert mysterieuze wezens in verschillende materialen. Stamps experimenteert met reliëfvormen met figuratieve elementen. Een kleurrijke, gevarieerde expositie. Lees verder >>


Komende Expositie

13 mei t/m 1 juni

Goudse Keramieksalon

Op 29 en 30 mei zijn de Goudse keramiekdagen. Op en rond deze dagen organiseert de Firma een Goudse Keramieksalon. Alle keramisten van de Firma is gevraagd deel te nemen.


Nieuws

Herhaalde oproep voor keramisten

Op 29 en 30 mei zijn de Goudse Keramiekdagen. Rond deze dagen organiseert de Firma Van Drie van 13 mei tot 1 juni een Goudse Keramieksalon. Alle keramisten van de Firma wordt gevraagd deel te nemen. Graag per omgaande opgeven bij administratie@firmavandrie.nl. Deelname is uiteraard gratis, wel gelden de bekende voorwaarden voor surveillance in de weekeinden en het verzorgen van een programma op de vrijdagavonden. Maar dat zal bij voldoende deelnemers geen probleem zijn. Hoeveel keramiek je kunt inbrengen hangt af van het aantal deelnemers, maar ook dat wijst zich waarschijnlijk vanzelf.


Firmanten in het nieuws

●●● Ron Boer exposeert organisch-surrealistische pentekeningen bij  Gouda Studio's, Oosthaven 12 in Gouda. Tot 6 juni. Zie ook www.goudastudios.nl

 

Programma

Vrijdagavondactiviteiten

25 april

Opening van de tentoonstelling van schilderijen en beelden van Saskia Serlé, Cor Fafiani en Paul Stamps. 20.30 uur in pand Roodbol.

 

2 mei

Test je kennis in groepsverband tijdens de door de exposanten samengestelde Kunstquiz. Vrolijke bijeenkomst met na afloop dansmuziek, verzorgd door dj Reyer. 20.30 uur in pand Roodbol.

 

9 mei

Film in het kader van de tentoonstelling van Saskia Serlé, Cor Fafiani en Paul Stamps. Nadere aankondiging volgt. 20.30 uur in pand Roodbol.

 

Exposities

17 en 18 mei

Goudse Hofstedendagen op de Bloemendaalseweg. Firmanten exposeren aan het Heempad, in en langs het water.