Tentoonstellingen en optredens

Expositie 'Voorbij de grens'

In deze groepstentoonstelling exposeren vier kunstenaars uit Gouda, Cardiff en Singapore een serie grafisch en mixed media werk geïnspireerd door het thema van de tentoonstelling 'Voorbij de Grens'. Het werk, voornamelijk uitgevoerd in diepdruk en hoogdruktechnieken, onderzoekt fysieke en natuurlijke grenzen en psychologische persoonlijke constructies en kaders.

 

 

Alex Dortland laat etsen zien gebaseerd op een fascinatie en belangstelling voor oosterse culturen. Deze nieuwe serie verbeeldt de tegenstrijdigheden en uiterste grenzen van de Japanse ethiek en esthetiek. Alex is een Goudse kunstenaar/graficus en werkte als docent kunstzinnige vorming .

 

Marisa Keller maakt mixed media prenten die geïnspireerd zijn op natuurlijke grensaanduidingen. Het werk onderzoekt de sporen van tijd, de symboliek van en onze zintuigelijke verbintenis met de natuur. Marisa heeft een master of Fine Art met specialisatie grafiek van de RMIT university van Melbourne en woont en werkt in Portugal en Gouda.

 

Esther Ng, kunstenaar uit Singapore, presenteert delicate abstracte lijnetsen. Zij wil hiermee vloeibaarheid en veerkracht van de altijd veranderende grenzen van onze levenservaringen uitdrukken. Esther werkt als graficus en museum papierconservator in Singapore en studeert momenteel aan de UVA, Amsterdam.

 

Sally Williams verbeeldt met aquatint-etsen de kustlijngrenzen, die voor haar symbool staan voor de veranderende grenzen van landen en naties door geo-politieke invloeden. Sally woont en werkt in Wales en is aangesloten bij de Cardiff Print Workshop. Zij heeft in London en Coventry Fine Art gestudeerd en werkte als docent kunstzinnige vorming.

 

In Singapore heeft deze groep grafici/kunstenaars eerder samen werk laten zien in een serie tentoonstellingen met de titel 'Original Prints'.

 

© Firma van Drie 2011-2021 | webdesign: AzimDezign + double-R webdevelopment
twitter facebook rss feed