Tentoonstellingen en optredens

Art & Souvenirs

Expositie van 17 juni – 30 augustus 2020 

Het centrum voor hedendaagse kunst Firma Van Drie in Gouda gaat weer! open! Vanaf woensdag 17 juni exposeren 31 kunstenaars twee maanden lang hun werk. 'Art en Souvenirs' wordt ieder jaar in de zomermaanden gehouden en we zien in deze periode dat veel toeristen en dagjesmensen Firma Van Drie bezoeken. Ook de inwoners van Gouda en uit de regio weten het Kunstcentrum te vinden en velen van hen zijn inmiddels vaste fans van deze zomerexpositie, waar iedereen wel iets van zijn gading kan vinden.

 

Het getoonde werk is dan ook zeer divers en voor een breed publiek: je treft er schilderijen, fotografie, poëzie, beelden en grafische kunst, abstract en realistisch. Een mooie kans om iets bijzonders en exclusiefs te bemachtigen voor relatief kleine bedragen (tot max. € 150,-). De exposanten zijn allemaal Goudse of regionale kunstenaars. Net als veel zelfstandigen hebben de kunstenaars in de afgelopen maanden nauwelijks iets kunnen verkopen. Deze expositie biedt hen daarvoor weer de mogelijkheid. De opbrengsten komen volledig ten goede aan de kunstenaars.

 

Ook als je alleen de expositie wil zien, is het moeite waard om het kunstcentrum geheel vrijblijvend binnen te lopen. Wellicht kom je toch nog in de verleiding iets mee te nemen! Art & Souvenirs is te bezoeken tot en met 16 augustus. 

 

Het kunstcentrum wordt geheel gerund door vrijwilligers en is in de ‘coronaproof’ ingericht. Openingstijden zijn van woensdag tot en met zondag, 12.00 – 17.00 uur. Het adres is Achter de Kerk 13, tussen de Sint Jan en Museum Gouda.

 

 

© Firma van Drie 2011-2021 | webdesign: AzimDezign + double-R webdevelopment
twitter facebook rss feed