Tentoonstellingen en optredens

Beeldvorming

pauzerenvorigevolgende

23 juni tot 12 juli 2015 (foto's Henri Boere en Kees Vossestein)

 

Hoe kijk je naar het werk van de ander? 16 kunstenaars verdiepten zich in elkaar en elkaars werk. Aan kunstenaars van de Firma Van Drie werd gevraagd een foto te maken van hun werk en, als reactie, opeenvolgend op elkaar, op elkaars werk. Het resultaat is een ketting van intrigerende artistieke uitingen.

 

Als kunstenaars zich aanmelden bij de Firma Van Drie, doen ze dat meestal om contact te leggen met collega’s en om met elkaar van gedachten te kunnen wisselen. Leni van den Band nam het initiatief om een bijdrage aan dit contact te leveren met een project dat de werktitel 'KunstKettingReactie' kreeg. Op een speciaal belegde avond lichtten de deelnemende kunstenaars hun reacties en werkwijzen aan elkaar toe. Jaap Mees maakte hiervan een beeldregistratie, die tijdens de expositie non-stop te zien is. De toeschouwer krijgt hiermee een inkijkje in werk en werkwijze van de deelnemende kunstenaars.

 

Die deelnemers zijn:

Leni van den Band (initiatiefnemer), Jaap van den Berg, Jos van der Biezen, Lorna Buckley, Casper Cammeraat, Paul Daelmans, Alicia Gil Mataix, Roboodt Kleij, Marianne Lint, Marjolein Maitimu, Matthé van Oostrom, Rien Potters, Piet Spek, Juul Versloot, Arjenne Vossepoel en Ank van der Wal.

 

© Firma van Drie 2011-2021 | webdesign: AzimDezign + double-R webdevelopment
twitter facebook rss feed