Tentoonstellingen en optredens

Lievelingen van vrienden

Vrienden van de Firma Van Drie tonen het kunstwerk uit hun bezit dat hen het allerdierbaarst is. Omdat er een verhaal aan vastzit, omdat het herinneringen oproept, om onverklaarbare redenen, vanwege zijn schoonheid. Hun allerliefste lieveling. Tijdens de tentoonstelling vertellen zij op  20 en 27 januari welke verhalen er aan hun kunstwerken vastzitten.

 

De kunstwerken zijn uiteraard niet te koop, het gaat tenslotte om lievelingen van de eigenaars. Werk dat ze nooit weg zullen doen: het absolute topstuk van hun collectie, het eerste serieuze kunstwerk uit hun jeugd, een niet helemaal gelukt, onafgemaakt stuk van een bevriende kunstenaar dat ze niet willen verkopen, maar dat hen ook niet loslaat, het portret van een dierbare van vroeger... Een tentoonstelling van bijzondere kunstwerken, kortom, met daarbij, op twee vrijdagavonden, de verhalen en anekdotes die erbij horen.

 

De tentoonstelling van lievelingen van de kunstenaar in maart 2016 was een groot succes. Deze, met lievelingen van vrienden van de Firma Van Drie, doet er niet voor onder.

 

© Firma van Drie 2011-2021 | webdesign: AzimDezign + double-R webdevelopment
twitter facebook rss feed