Tentoonstellingen en optredens

SALE 2017

reyer-en-dinges-150x.jpgDe Firma van Drie presenteert tijdens het jaar van het 10-jarig bestaan een expositie van Reyer Janzweert en Edwin Vreeken, al jaren lang twee van de meest vooraanstaande en geliefde vrijwilligers van de Firma. Omdat een kunstenaar heden ten dage volgens de voorlopig nog zittende rechtse politici zich als ondernemer moet gedragen vieren Reyer en Edwin als echte neringdoenden dit jubileum met de grootste uitverkoop in de geschiedenis van de Firma van Drie.

 

De twee firmanten hebben zich speciaal voor deze gelegenheid de opdracht gegeven om uit een mal van 12 x 28 cm. zo veel mogelijk verschillende, originele en inventief hoogstaande tegelobjecten te fabriceren, wat uiteindelijk resulteerde in het verbluffende aantal van ruim 200 werken.

 

De prijzen van de objecten zijn zeer aantrekkelijk, ze hanteren de prijs van € 50,- per stuk. En of dat nog niet genoeg is, maken de kunstenaars het feest compleet met het oeroude Hollandse 3 halen, 2 betalen. Dus schroom niet en komt dat zien. Ze heten u van harte welkom tijdens de opening op vrijdag 9 juni of anders in de daarop volgende weken tot 02 juli 2017

 

© Firma van Drie 2011-2022 | webdesign: AzimDezign + double-R webdevelopment
twitter facebook rss feed