Workshop lichtkunst in aanloop naar LichtKunstGouda X-treem!

Lijkt het je leuk om zelf een lichtkunstwerk te maken? Doe dan mee met de workshop 'lichtkunst' als voorproefje op de expositie LichtKunstGouda die van 14 t/m 29 december wordt gehouden. Dat kan op zaterdag 9 december, van 14.00 tot 16.00 uur.Tijdens de workshop, met Robert Roelink als begeleidend kunstenaar, zal een nieuw lichtkunstwerk worden gemaakt.

 

Het resultaat wordt als 10e lichtkunstobject tijdens LichtKunstGouda 'X-treem' tentoongesteld. Robert Roelink laat hier twee XXL-objecten zien. Een ervan is 'Fallen Humanity' waarbij het in de workshop gemaakte werk moet aansluiten. Tevens zal het werk inhoudelijk verwijzen naar het thema van de 7de editie in 2018.

Meld je snel aan, want er zijn maximaal 20 plaatsen en wie weet is jouw werk 2 weken lang te zien voor duizenden bezoekers! Deelname aan deze workshop kost 5,00 euro per persoon en deelnemers moeten zelf gekleurde plastic zakken meenemen, winkelzakken, als het maar zacht plastic is. Aanvang 14.00 uur. Duur: 2 uur. Aanmelden kan bij coordinator@firmavandrie.nl

© Firma van Drie 2011-2021 | webdesign: AzimDezign + double-R webdevelopment
facebook rss feed